Putni nalog

 
Predsjednik:
 
prof.dr.sc. Ivica Grgurević, dr.med.
Zavod za gastroenterologiju, hepatologiju i kliničku prehranu
Klinika za unutarnje bolesti
Kliničke bolnica Dubrava
Av. Gojka Šuška 6
10040 Zagreb
ivica.grgurevic@zg.htnet.hr
 
 
 
 

DOKUMENTI ZA JAVNU RASPRAVU

Dokumenti za javnu raspravu:  dokumenti pristanka informiranog bolesnika za 1) biopsiju jetre, 2) punkciju organa ili tvorbe u trbuhu pod kontrolom ultrazvuka te 3) dokument obavijesti o UZV-u abdomena.

 

Na sastanku Sekcije za ultrazvuk u gastroenterologiji te Upravnog odbora koji su održani tijekom Godišnjeg sastanka HGD-a u Bolu na Braču zaključeno je da se dokumenti pristanka informiranog bolesnika (za biopsiju jetre i za punkciju organa ili tvorbe u trbuhu pod kontrolom ultrazvuka te dokument obavijesti o UZV-u abdomena) koje su izradile radne skupine Sekcije, nakon što su u finalnom obliku usvojeni od strane Sekcije i Upravnog odbora, stavljaju na javnu raspravu cjelokupnom članstvu HGD-a do dana 31. prosinca 2016.  Do tog roka dobrodošli su svi konstruktivni prijedlozi, nakon čega će dokumenti biti konačno ispred HGD-a i usvojeni. Svoje prijedloge mošete uputiti na mail ivica.grgurevic@zg.htnet.hr.
 
 
 
 
 
 
 
Pored toga, ovdje možete preuzeti i cjelokupni tekst monografije o kvaliteti i standardima u gastroenterološkom ultrazvuku kako bi ga svi zainteresirani mogli primjenjivati u svakodnevnom radu.