DOGAĐAJ

Adriatic EUS and ERCP Workshop

Poštovani članovi HGD-a,

Pozivamo vas da u četvrtak 16. i petak 17. rujna dođete na Adriatic EUS & ERCP Workshops u Kliničku bolnicu Dubrava, u organizaciji Zavoda za gastroenterologiju, hepatologiju i kliničku prehranu, Referentnog centra Ministarstva zdravstva za bolesti pankreato-bilijarnog kanalnog sustava te Hrvatskog gastroenterološkog društva. Oni koji ne mogu doći moći će ove tradicionalne radionice koje se ove godine održavaju po dvanaesti put pratiti virtualno.

Kao i do sada, ova live radionica će obuhvatiti pacijenate sa raznovrsnom patologijom kod kojih će se izvoditi najsloženije gastroenterološke procedure od strane vodećih domaćih i međunarodnih eksperta u EUS-u i ERCP-u. Posebna nam je čast što će osim procedura iz endoskopskih dvorana u KB Dubrava, u direktnom prijenosu međunarodno priznati eksperti Andrea Tringali i Ivo Boskoski izvoditi ERCP procedure u bolnici Agostino Gemelli u Rimu te Mostafa Ibrahim u bolnici u Kairu.

Svi zainteresirani neka se jave gđi Jasenki Duvnjak na jduvnjak@hgd.hr, a neposredno pred događanja bit će poslane i poveznice za virtualno praćenje.

Finalni program