NOVOST

Poziv za sudjelovanje na 1. međunarodnom kongresu gastroenterohepatologa u Crnoj Gori, Budva, 09. do 11 lipnja 2023.

Drage kolege,

Poštovane dame i gospodo,

U ime Udruženja gastroenterohepatologa Crne Gore i organizacionog odbora, veliko mi je zadovoljstvo i čast poželjeti vam dobrodošlicu na 1. Kongres gastroenterologa Crne Gore i 2. Kongres endoskopskih medicinskih sestara Crne Gore sa međunarodnim učešćem, koji će se održati u Budvi, Crna Gora, od 09. do 11. juna 2023. godine.

Kongresu će prisustvovati veliki broj stručnjaka iz oblasti gastroenterohepatologije iz velikog broja zemalja: Kanade, Francuske, Njemačke, Austrije, Italije, Turske, Izraela, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Sjeverne Makedonije, uz predavače iz zemlje domaćina. Naš prvi kongres biće međunarodni događaj na kojem će učesnici biti u mogućnosti da čuju najnovije vijesti iz gastroenterologije, hepatologije, endoskopije i transplantacione medicine.

Uzbudljivi programi široko će pokrivati ​​bazična istraživanja i dijagnostiku, ali i napredne tehnologije i terapije, kao i povezane teme endoskopskog sestrinstva. Naši učesnici će imati priliku da razmjenjuju ideje i iskustva, da uspostave istraživačku ili poslovnu saradnju, te da pronađu globalne partnere za buduću saradnju.

Nadamo se da će netaknuta, “divlja” ljepota Crne Gore, naše more, plaže, hrana i gostoprimstvo uljepšati Vaš boravak na kongresu.

Srdačno,


Prof. dr Brigita Smolović
President of Gastroenterohepatology Association of Montenegro
President of the Congress Organizing Commitee

Sve informacije kao i prelimiiarni program nalaze se na  - www.ugcg.me